Spot-away

Spot Away (thermo coagulatie) is dé oplossing om couperose, teleangiëctasieën (verwijde bloedvaatjes), fibromen (steelwratjes), petechiën (bloedpuntjes) en pigmentvlekjes/ ouderdomsvlekjes effectief te behandelen!

Met coagulatie wordt er een fijn naaldje in het bloedvaatje gestoken. Door middel van warmte en stroom zal het bloedvaatje dicht worden gebrand. Het bloed stolt en het vaatje zal verdwijnen. Dit is een veilige en effectieve methode met blijvend resultaat.

Meestal is er direct na de behandeling al resultaat zichtbaar. Na de behandeling kan de behandelde huid nog enkele uren wat rood zijn. Tevens kunnen er korstjes ontstaan. Deze verdwijnen binnen ongeveer 1 tot 2 weken en zullen geen littekens achterlaten.

Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, bijvoorbeeld doordat sommige adertjes wat dieper in de huid liggen. Ook kunnen er in de toekomst nieuwe huidaandoeningen ontstaan, deze kunnen ook weer door middel van de Spot Away verwijderd worden.

Prijzen

Per 30 minuten € 32.50
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL215771606B01

+31 (0)6 50 95 61 98
info@alexbeautystudio.nl

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u verzekerd zijn van uw afspraak? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op om uw afspraak in te plannen.

Een afspraak annuleren/ wijzigen/ verzetten kan enkel telefonisch en minimaal *48 uur van tevoren. Zo zijn wij verzekerd dat uw annulering goed doorkomt. Annuleert u de afspraak via email, sms, Facebook of Instagram, dan wordt deze als ongelezen beschouwt en wordt er 50% in rekening gebracht. Wij zijn niet bereikbaar via Whatsapp of SMS.

* Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Minimaal 48 uur van tevoren telefonisch annuleren; Bij het niet tijdig annuleren van een permanent make-up NABEHANDELING wordt €45.00 in rekening gebracht;
Dank voor uw begrip.

LET OP: ANNULERING VANWEGE ZIEKTE DIENT AANGETOOND TE WORDEN MET EEN VERKLARING VAN DE HUISARTS ALVORENS DEZE GELDIG IS!!!

Routeplanner