Profhilo®

Dat Botox en fillers bijdragen aan een frissere, jeugdigere uitstraling is inmiddels bekend. Maar het totaalplaatje is natuurlijk erg belangrijk. Er is een nieuwe, revolutionaire behandeling die jouw huid laat stralen als nooit tevoren: Profhilo®!

PROFHILO

PROFHILO® HEEFT DE AESTHETIC AWARD GEWONNEN VOOR MEEST INNOVATIEF PRODUC

Dit laat zien dat Profhilo® anders is dan andere ‘skinboosters’ en toont aan dat werking van Profhilo en het resultaat werkelijk uniek zijn.

GEEN FILLER MAAR OOK GEEN SKINBOOSTER

De werking van Profhilo® zit tussen een filler en skinbooster in. Het product bevat geen crosslinked hyaluronzuur (wat er voor zorgt dat hyaluronzuur een filler wordt) maar een hoog percentage puur hyaluronzuur. Het resultaat van een Profhilo® behandeling/ kuur is langer dan van een skinbooster behandeling en geeft een ander resultaat. Profhilo® wordt d.m.v. een paar prikjes in de huid gebracht. Onze ervaren cosmetisch arts voert de behandeling uit.

PROFHILO

STEVIGERE & VOLLERE HUID

Profhilo® zorgt ervoor dat de aanmaak van elastine (elasticiteit) en collageen (zorgt voor stevigheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt steviger en voller dankzij behandelingen met Profhilo®. Een top behandeling op het gebied van huidverjonging, om veroudering te voorkomen en ook enorm te verminderen.

ALS BOOST VOOR DE HUID OF IN KUURVERBAND

Wil je jouw huid een super boost geven? Dan kan dat met een losse behandeling met Profhilo®. Een kuur geeft langduriger en beter resultaat (6 tot 9 maanden).

Het resultaat

Het resultaat van de behandeling wordt na enkele weken zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om elastine en collageen aan te maken. De behandeling zorgt altijd voor verbetering, ook bij een jongere huid.

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).