PDO Draadlift
(NON-CHIRURGICAL MINI FACELIFT)

Het effect van een mini facelift met weinig tot geen downtime! Direct resultaat en uiterst veilig.

PDO Draadlift

Een PDO draadlift lift de verslapte huid d.m.v. oplosbare hechtdraden die met een dun naaldje ingebracht worden. Tevens wordt het huideigen collageen gestimuleerd waardoor de huid ook verstevigd. De resultaten zijn echt prachtig en tevens natuurlijk.

Voor wie is een draadlift geschikt?

Voor dames of heren met huidverslapping op de wangen, kaken, hals, of andere gebieden. Ook voor het creëren van cat-eye wenkbrauw/ooglift zijn onze PDO draden geschikt en het resultaat is prachtig!

Welke PDO draden gebruiken wij?

Omdat de vorm van de draden het resultaat bepaalt gebruikt onze arts enkel de premium 4D, 6D of 8D draden van Venus V line. Het cijfer staat voor het aantal ‘weerhaakjes’ dat de draad heeft. Deze draden zijn een stuk kostbaarder dan bijvoorbeeld een Basic, Screw of Mono draad. Hierdoor liggen behandelprijzen van klinieken zeer uiteen net zoals de resultaten.

De Basic, Screw of Mono draden geven een veel minder liftend effect en zijn wel geschikt voor collageen stimulatie en om een zeer lichte lift te creëren maar niet om het resultaat van een mini-facelift te evenaren. Met onze draden wordt het maximale resultaat bereikt.

De behandeling

Nadat de verdovende crème is ingewerkt, wordt er d.m.v. van een zeer dun naaldje een oplosbaar draadje onder de huid geplaatst. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de conditie van de huid wordt het aantal draadjes bepaald. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling kan de huid tijdelijk gevoelig zijn en licht gezwollen.

Het resultaat

De draden die wij gebruiken zijn extreem effectief en de beste die er momenteel verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het resultaat optimaal.

De resultaten zijn al meteen na de PDO draadlift behandeling zichtbaar. Het volledige effect ziet u na ongeveer 6 weken. De PDO-draden lossen uiteindelijk op waardoor het resultaat niet permanent is en ongeveer 12 tot 18 maanden aanhoudt. Het resultaat van het geproduceerde collageen houdt langer aan maar het natuurlijke verouderingsproces vordert natuurlijk wel verder.


Voor en na de behandeling.

Prijzen

Bekijk onze tarieven en pakketten.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).