PDO Draadlift
(NON CHIRURGICAL MINI FACE-LIFT)

Het effect van een mini face-lift met weinig tot geen downtime!

PDO Draadlift

Een PDO draadlift lift de licht verslapte huid d.m.v. oplosbare hechtdraden die met een dun naaldje ingebracht worden. Tevens wordt het huideigen collageen gestimuleerd waardoor de huid ook verstevigd.

Welke PDO draden gebruiken wij?

Omdat de vorm van de draden het resultaat bepaalt gebruikt onze arts enkel premium kwaliteit Barb, Anchor of 4D PDO draden. Deze draden zijn een stuk kostbaarder dan bijvoorbeeld een Basic of Screw draad. Hierdoor liggen behandelprijzen van klinieken zeer uiteen net zoals de resultaten. Met onze draden wordt het maximale resultaat bereikt.

Voor wie is een draadlift geschikt?

Voor dames of heren met huidverslapping op de wangen, kaken of andere gebieden.

De behandeling

Nadat de verdovende creme is ingewerkt, wordt er d.m.v. van een zeer dun naaldje een oplosbaar draadje onder de huid geplaatst. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de conditie van de huid wordt het aantal draadjes bepaald. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling kan de huid tijdelijk gevoelig zijn en licht gezwollen.

Het resultaat

De draden die wij gebruiken zijn extreem effectief en de beste die er momenteel verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het resultaat optimaal.

De resultaten zijn al meteen na de PDO draadlift behandeling enigszins zichtbaar. Het volledige effect ziet u na ongeveer 6 weken. De PDO draden lossen op waardoor het resultaat ongeveer 12 tot 18 maanden aanhoudt. Het resultaat van het geproduceerde collageen houdt langer aan maar het natuurlijke verouderingsproces vordert natuurlijk wel verder.

Prijzen

Wangen (6 draden) € 550.00
Kaaklijn (6 draden) € 550.00
Wangen + kaaklijn (12 draden) € 995.00
Andere gebieden Prijs in overleg
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

Wilt u verzekerd zijn van uw afspraak? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op om uw afspraak in te plannen.

Binnen 24 uur geen reactie ontvangen? Check uw spam- of reclamebox.

Heeft u een afspraak gepland staan, welke door omstandigheden niet door kan gaan, gelieve deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Voor het te laat annuleren van een permanent make-up nabehandeling of behandeling in kuurverband wordt een bedrag van €45.00 in rekening gebracht. Dank voor uw begrip.

LET OP: ANNULERING VANWEGE ZIEKTE DIENT AANGETOOND TE WORDEN MET EEN VERKLARING VAN DE HUISARTS ALVORENS DEZE GELDIG IS!!!

Routeplanner