Ombré Brows

Perfect gevormde semi-permanente wenkbrauwen die uw gezicht omlijsten. Dankzij de Ombré- of Pixeltechniek worden prachtige wenkbrauwen gecreëerd met een poedereffect finish, welke perfect passen bij uw gezicht.


Genezen resultaat na één behandeling.

Doordat de kleur van licht naar donker ‘fade’ wordt er met deze techniek een zeer natuurlijk resultaat bereikt met een licht opgemaakte look. De Ombré Brows zijn, in tegenstelling tot de 3D Hairstroke techniek, geschikt voor ieder huidtype. Met deze prachtige techniek creëren we super volle strakke wenkbrauwen of zachte natuurlijke wenkbrauwen. Alles is mogelijk!


Direct na de behandeling.

De Behandeling

Vorm, kleur en intensiteit worden altijd in overleg met u bepaald. Een behandeling duurt ongeveer dertig minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. De wenkbrauwen blijven gemiddeld een tot twee jaar mooi. Het wordt dan ook aangeraden om de wenkbrauwen eens per jaar te laten bijwerken om de vorm en kleur perfect te houden. Na ongeveer 4 weken komt u terug voor een tweede behandeling. Bij deze tweede behandeling worden de wenkbrauwen geperfectioneerd en eventueel de kleurintensiteit en de vorm aangepast.

De Ombré Brows zijn ook zeer geschikt voor dames met lichte, weinig of geen wenkbrauwharen. De kleur wordt specifiek samengesteld passend bij uw natuurlijke wenkbrauwhaarkleur (die u heeft of had) en uw uiterlijke kenmerken.

Onze kliniek zit gevestigd in Eersel nabij Eindhoven.

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.