Restylane® Meso Filler Treatments

Vollere lippen, rimpels en lijntjes die tot 90% verminderen, allemaal dankzij de Pistor Eliance Meso Gun. Een langdurig, verbluffend maar zeer natuurlijk resultaat, na slechts één behandeling!

Biopeeling

Restylane® MESO ANTI-AGING TREATMENT

Doordat het lichaamseigen hyaluronzuur afneemt naarmate de leeftijd vordert, ontstaan er lijntjes en rimpels. Met de Pistor Eliance Meso Gun wordt het natuurlijk hyaluronzuur in de huid, d.m.v. kleine injecties, weer aangevuld en worden de lijntjes en rimpels opgevuld.

Restylane® MESO LIP VOLUME TREATMENT

Voor het creëren van prachtige volle en/of symmetrische lippen is deze behandeling perfect. Ook voor dames waarvan het lipvolume minder is geworden door de leeftijd, is de Restylane® Meso Filler behandeling ideaal. Restylane® fillers geven het mooiste en meest langdurige resultaat.

Restylane® MESO SKIN BOOSTER TREATMENT

De Restylane® Meso Skin Booster Treatment verbeterd de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Direct een 'natural glow' die tot 4 weken aanhoudt! In kuurverband (3 behandelingen om de 4 weken) houdt het resultaat tot 8 maanden aan. Ook perfect voor het behandelen van acne littekens.

Restylane® HYALURON FILLERS

Wij werken uitsluitend met het beste, zuiverste en meest veilige hyaluronzuur fillers om het beste resultaat te bereiken. De Restylane® fillers zijn op basis van natuurlijk hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof hierdoor is de behandeling zeer veilig en de kans op reactie nihil.

De Behandeling

Alvorens we de behandeling uit gaan voeren, wordt er tijdens het intakegesprek uitvoerig besproken wat wij gaan doen en wat uw wensen en verwachtingen zijn. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt ongeveer 30 minuten (m.u.v. de Skin Booster treatment)

Het Resultaat

Na een behandeling ziet u al direct een prachtig resultaat. Gemiddeld houdt dit resultaat *8 tot 12 maanden aan (m.u.v. de Skin Booster Treatment) waarna het natuurlijk hyaluronzuur door het lichaam zelf wordt afgebroken. Om een optimaal resultaat te behouden, raden wij aan iedere 6 maanden een touch-up in te plannen.

* Afhankelijk van o.a. uw leefomstandigheden en huidconditie.

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.