Saypha® Meso Filler Treatments

Vollere lippen, rimpels en lijntjes die tot 90% verminderen, allemaal dankzij de Pistor Eliance Meso Gun. Een langdurig, verbluffend maar zeer natuurlijk resultaat, na slechts één behandeling!

Biopeeling

SAYPHA® MESO ANTI-AGING TREATMENT

Doordat het lichaamseigen hyaluronzuur afneemt naarmate de leeftijd vordert, ontstaan er lijntjes en rimpels. Met de Pistor Eliance Meso Gun wordt het natuurlijk hyaluronzuur in de huid, d.m.v. kleine injecties, weer aangevuld en worden de lijntjes en rimpels opgevuld.

SAYPHA® MESO LIP VOLUME TREATMENT

Voor het creëren van prachtige volle en/of symmetrische lippen is deze behandeling perfect. Ook voor dames waarvan het lipvolume minder is geworden door de leeftijd, is de Saypha® Meso Filler behandeling ideaal.

SAYPHA® MESO RICH SKIN BOOSTER TREATMENT

De Saypha® Meso Rich Skin Booster Treatment verbeterd de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Direct een 'natural glow' die tot 4 weken aanhoudt! In kuurverband (3 behandelingen om de 4 weken) houdt het resultaat tot 8 maanden aan. Ook perfect voor het behandelen van acne littekens.

Biopeeling

SAYPHA® HYALURON FILLERS

Wij werken uitsluitend met het beste, zuiverste en meest veilige hyaluronzuur fillers om het beste resultaat te bereiken. De Saypha® fillers zijn op basis van natuurlijk hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof hierdoor is de behandeling zeer veilig en de kans op reactie nihil.

WAAR ZIJN DE SAYPHA® MESO TREATMENTS GESCHIKT VOOR?

—  Totale huid boost
—  Fronsrimpel
—  Voorhoofdrimpels
—  Kraaienpootjes
—  Marionet lijntjes
—  Vollere lippen

De Behandeling

Alvorens we de behandeling uit gaan voeren, wordt er tijdens het intakegesprek uitvoerig besproken wat wij gaan doen en wat uw wensen en verwachtingen zijn. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt ongeveer 30 minuten (m.u.v. de Rich Skin Booster treatment)

Het Resultaat

Na een behandeling ziet u al direct een prachtig resultaat. Gemiddeld houdt dit resultaat *8 tot 12 maanden aan (m.u.v. de Rich Skin Booster Treatment) waarna het natuurlijk hyaluronzuur door het lichaam zelf wordt afgebroken. Om een optimaal resultaat te behouden, raden wij aan iedere 6 maanden een touch-up in te plannen.

* Afhankelijk van o.a. uw leefomstandigheden en huidconditie.

Prijzen

Vrijblijvend intakegesprek

(wordt in mindering gebracht als u na afloop een Meso Filler Treatment boekt)

€ 20.00
Rich Skin Booster Treatment € 135.00
Rich Skin Booster Treatment kuur

(3 behandelingen)

€ 370.00
Fronsrimpel € 195.00
Kraaienpootjes € 175.00
Neus-/lippenplooi € 275.00
Lijntjes rondom de mond € 250.00
Marionet lijntjes € 195.00
Lip volume € 195.00
Full face zonder lip volume

(10% korting op totaalbedrag)

€ 1,206.00
Full face met lip volume

(15% korting op totaalbedrag)

€ 1,304.75
Touch-up 2 weken na de behandeling

(max. 0,5 ml)

€ 50.00
Touch-up binnen 6 maanden 15% korting op de prijs
(niet geldig op de Rich Skin Booster Treatment)
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL215771606B01

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u verzekerd zijn van uw afspraak? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op om uw afspraak in te plannen.

Binnen 24 uur geen reactie ontvangen? Check uw spam- of reclamebox.

Heeft u een afspraak gepland staan, welke door omstandigheden niet door kan gaan, gelieve deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren.

Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Voor het te laat annuleren van een permanent make-up nabehandeling of behandeling in kuurverband wordt een bedrag van €45.00 in rekening gebracht. Dank voor uw begrip.

LET OP: ANNULERING VANWEGE ZIEKTE DIENT AANGETOOND TE WORDEN MET EEN VERKLARING VAN DE HUISARTS ALVORENS DEZE GELDIG IS!!!

Routeplanner