Botox

Wij gebruiken enkel het A-merk botulinetoxine (botox) Azzalure. Botox is een spierontspanner waardoor rimpels verminderd worden en ook problemen zoals spanningshoofdpijn behandelt kunnen worden. Botox is een van de meest onderzochte geneesmiddelen waardoor het uiterst veilig is.

Tegen Rimpels

Om rimpels te verminderen en nieuwe rimpels te voorkomen is botox dé oplossing. Gebieden die behandelt kunnen worden zijn onder andere: voorhoofd, frons en kraaienpootjes. Maar ook afhangende mondhoeken of de zogenaamde 'bunnylines' op de neus.

Faceslimming Botox

Met Botox is een prachtige V-shape van het gelaat te creëren. Tijdens deze behandeling wordt er botox in de over ontwikkelde kaakspieren gezet waardoor het spiervolume afneemt en er een face-slimming resultaat bereikt wordt. Dit kan geadviseerd worden in combinatie met kin fillers om een perfect resultaat te creëren.

Gummy Smile

Bij de gummy smile behandeling wordt er botox gezet in de spier die ervoor zorgt dat het tandvlees tijdens het lachen bloot komt te liggen. Zo is het tandvlees niet meer zichtbaar als je lacht.

Kin

Als de kin wordt behandeld met botox ontstaan er geen putjes meer in de kin wanneer je je mimiek gebruikt, waardoor je huid super glad blijft.

Wenkbrauwlift

Een frissere blik door middel van de wenkbrauwlift. De wenkbrauwen liften 1 a 2 mm waardoor je een meer open blik hebt. Het resultaat van deze behandeling is het meest effectief i.c.m. een botox-behandeling van de frons.

Medische Botox

Tandenknarsen

Tandenknarsen is niet alleen vervelend maar ook schadelijk voor je tanden en veroorzaak veel slijtage. Door botox te zetten in de kaakspieren is dit niet meer mogelijk.

Hoofdpijn behandeling

Veel mensen hebben tegenwoordig last van hoofdpijn, het gevoel van een strakke band om het voorhoofd. Door deze spieren te laten ontspannen met botox verdwijnt de hoofdpijn, die hierdoor veroorzaakt wordt, vrijwel altijd.

Overmatig Transpireren

Overmatig transpireren kan je dagelijks leven negatief beïnvloeden. Ook hier biedt botox de perfecte oplossing tegen. Botox blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen. Daardoor stoppen deze klieren met het produceren van zweet.

De inwerktijd van botox is 7 tot 14 dagen en het resultaat houdt 3 tot 4 maanden aan.

Onze kliniek is gemakkelijk te bereiken vanuit Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Weert, Valkenswaard en omstreken en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijzen

Bekijk onze tarieven en pakketten.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).