Full Lips

Met permanente make-up full lips kunnen we optisch vollere lippen creëren met een strakkere lipcontour. Naturel of een intens lippenstift effect, helemaal naar uw wens!

Of u nu last heeft van dunner wordende lippen naarmate de leeftijd vordert, u de natuurlijke lipkleur te licht vindt, of u graag voller ogende lippen zou willen hebben; PMU biedt hier de uitkomst. Ook het corrigeren van ongelijke lippen of het camoufleren van eventuele littekens is (tot zekere hoogte) mogelijk met PMU doordat de lippen volledig gepigmenteerd worden.

Met prachtige perzik, roze, rode & nude tinten worden intense, naturel of nude lippen gecreëerd.

Direct na de behandeling.
Direct na de behandeling.

De Behandeling

Alvorens het zetten worden uw wensen besproken. Hierna wordt de lipcontour getekend en kleur, in overleg met u, bepaald. De eerste behandeling duurt in totaal ongeveer tweeënhalf uur en het pigmenteren van de lippen twee uur. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Na ongeveer 4 weken na de eerste behandeling komt u terug voor de nabehandeling en wordt er nog een laag pigment ingebracht. In enkele gevallen is een derde behandeling nodig. Dit komt slechts bij 1/10 personen voor en is meestal het gevolg van een koortslip. Dit is te voorkomen door, alvorens de behandeling plaatsvindt, de huisarts Aciclovir tabletten voor te laten schrijven.

Om de full-lips mooi te houden, wordt het geadviseerd om de PMU ieder jaar te laten opfrissen.

LET OP: Als u af en toe een koortslip (Herpes Simplex virus) heeft, is full-lips geen probleem. Wanneer het virus actief is op de behandeldag, kunt u uiteraard NIET behandeld worden. U moet wachten tot het geheel weer genezen is. Heeft u heel vaak een koortslip, wordt de full-lips behandeling afgeraden. De lippen kunnen door littekens aangetast zijn en na de pigmentatie kan regelmatige uitbraak van het virus het pigmentbehoud sterk beïnvloeden. Het eindresultaat zal minder ‘strak’ blijven.

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.