Full Lips – Aquarelle & Intense Lips

Kies voor Aquarelle of Intense Lips, deze prachtige technieken geven u de lippen waarvan u altijd gedroomd heeft. Smudge-proof & perfect!

Direct na de behandeling.

Of u nu last heeft van dunner wordende lippen naarmate de leeftijd vordert, u de natuurlijke lipkleur te licht vindt, of u graag voller ogende lippen zou willen hebben; PMU biedt hier de uitkomst. Ook het corrigeren van ongelijke lippen of het camoufleren van eventuele littekens is (tot zekere hoogte) mogelijk met PMU doordat de lippen volledig gepigmenteerd worden.

De technieken die wij beheersen zijn de Aquarelle Lips techniek en de Intense Lips techniek. Met prachtige peach, pink & nude tinten worden intense, naturel of nude lippen gecreëerd.

Met de Aquarelle Lips techniek wordt er een semi-transparante laag pigment in de lippen aangebracht zonder contour waardoor het resultaat zeer natuurlijk is en de lippen meer kleur krijgen. Ideaal voor dames die kleur zijn verloren door bijvoorbeeld fillers.

De Intense Lips techniek geeft een volledige dekking. Perfect voor dames die altijd gewend zijn om lippenstift te dragen. Ook deze techniek hoeft de lippen niet altijd donkerder te maken, maar kan ook met een nude kleur gecreëerd worden.

Direct na de behandeling.
Genezen na 1 behandeling.

De Behandeling

Alvorens het zetten worden uw wensen besproken. Hierna wordt de lipcontour getekend en kleur, in overleg met u, bepaald. De eerste behandeling duurt in totaal ongeveer twee uur en het pigmenteren van de lippen anderhalf uur. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Na ongeveer 4 weken na de eerste behandeling komt u terug voor de nabehandeling en wordt er nog een laag pigment ingebracht. In enkele gevallen is een derde behandeling nodig. Dit komt slechts bij 1/10 personen voor en is meestal het gevolg van een koortslip. Dit is te voorkomen door, alvorens de behandeling plaatsvindt, de huisarts Aciclovir tabletten voor te laten schrijven.

Om de full-lips mooi te houden, wordt het geadviseerd om de PMU ieder jaar te laten opfrissen.

LET OP: Als u af en toe een koortslip (Herpes Simplex virus) heeft, is full-lips geen probleem. Wanneer het virus actief is op de behandeldag, kunt u uiteraard NIET behandeld worden. U moet wachten tot het geheel weer genezen is. Heeft u heel vaak een koortslip, wordt de full-lips behandeling afgeraden. De lippen kunnen door littekens aangetast zijn en na de pigmentatie kan regelmatige uitbraak van het virus het pigmentbehoud sterk beïnvloeden. Het eindresultaat zal minder ‘strak’ blijven.

Prijzen

Aquarelle Lips (inclusief 1 nabehandeling) € 395.00
Intense Lips (inclusief 1 nabehandeling) € 395.00
Bijwerken binnen 1 jaar (1 behandeling) € 175.00
Bijwerken na 1 jaar (1 behandeling) € 225.00
Bijwerken na 3 jaar (1 of 2 behandelingen) € 375.00
Extra nabehandeling binnen 8 weken (eenmalig 1 behandeling) € 100.00
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL215771606B01

+31 (0)6 50 95 61 98
info@alexbeautystudio.nl

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u verzekerd zijn van uw afspraak? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op om uw afspraak in te plannen.

Een afspraak annuleren/ wijzigen/ verzetten kan enkel telefonisch en minimaal *48 uur van tevoren. Zo zijn wij verzekerd dat uw annulering goed doorkomt. Annuleert u de afspraak via email, sms, Facebook of Instagram, dan wordt deze als ongelezen beschouwt en wordt er 50% in rekening gebracht. Wij zijn niet bereikbaar via Whatsapp of SMS.

* Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Minimaal 48 uur van tevoren telefonisch annuleren; Bij het niet tijdig annuleren van een permanent make-up NABEHANDELING wordt €45.00 in rekening gebracht;
Dank voor uw begrip.

LET OP: ANNULERING VANWEGE ZIEKTE DIENT AANGETOOND TE WORDEN MET EEN VERKLARING VAN DE HUISARTS ALVORENS DEZE GELDIG IS!!!

Routeplanner