Fillers

Een frissere uitstraling met natuurlijke hyaluronzuur fillers.

Een van de eerste gerenommeerde veilige fillers op de markt was Restylane®.

De fillers van Restylane® zijn gemaakt van natuurlijk hyaluronzuur, dit is een stof die van nature in het lichaam aanwezig is en de kracht heeft om grote hoeveelheden vocht aan zich te binden waardoor bepaalde gebieden opgevuld kunnen worden. Hierdoor zijn de fillers tijdelijk en niet permanent. Een natuurlijk resultaat is het doel.

Restylane heeft voor ieder gebied een specifieke filler ontwikkeld om het allerbeste resultaat te bereiken. Het resultaat is langduriger dan vele andere merken fillers.

Lipfillers 4 weken na de behandeling.

Vollere lippen

Voor het creëren van prachtige volle en/of symmetrische lippen is deze behandeling perfect. Ook voor dames waarvan het lipvolume minder is geworden door de leeftijd is deze behandeling ideaal. Het resultaat is zeer natuurlijk en het volume op te bouwen in meerdere behandelingen

VOOR HET CREËREN VAN EEN MOOIER GEZICHT PROFIEL

Met fillers kunnen we de gezichtscontouren prachtig accentueren. Zo is het mogelijk de kaaklijn, jukbeenderen of kin meer te benadrukken door volume toe te voegen.

TRAANGOOT FILLERS TEGEN EEN VERMOEIDE BLIK

Om een frissere blik te creëren zijn fillers dé oplossing. Donkere kringen onder de ogen die dieper liggen worden opgevuld met een zeer zachte filler. Hierdoor verminderen of verdwijnen wallen direct. Er wordt gewerkt met een speciale canule naald waardoor de kans op blauwe plekjes veel minder groot is dan met een reguliere naald.

LET OP: niet geschikt voor vet-of vochtwallen.

LIQUID NOSEJOB (NEUSCORRECTIE)

Door het plaatsen van filler boven te neusbrug, en eventueel het puntje van de neus, kan een mooie esthetische, rechte neus gecreëerd worden. Een hele mooie behandeling voor mensen die een kromming in de neus hebben en zich hieraan storen.

OM VOLUME VERLIES TE VERMINDEREN

Op sommige plaatsen in het gezicht kan volume verlies optreden doordat het huideigen collageen afneemt. Bijvoorbeeld naarmate de leeftijd vordert of als er veel gewicht verloren is. Gebieden zoals de wangen, neus-/lippenplooi, marionetlijntjes of slapen kunnen heel mooi behandeld worden met hyaluronzuur fillers. Maar ook rokerslijntjes kunnen goed behandeld worden!

Het resultaat van een filler-behandeling houdt tot 12 maanden aan. Voor de lippen geldt 6 tot 12 maanden wanneer er volume opgebouwd is.

Onze kliniek is gemakkelijk te bereiken vanuit Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Weert, Valkenswaard en omstreken en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijzen

Bekijk onze tarieven en pakketten.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).