FAQ

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

Botox

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie clostridium botulinum. Dit eiwit heeft als eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert. Wanneer de spieren door botox tijdelijk ontspannen, worden rimpels minder diep (85 tot 95%) en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Hoe lang heeft botox effect?

Gemiddeld houdt het effect van een behandeling drie tot vier maanden aan, maar dit kan per persoon iets verschillen.

Is botox veilig?

Botox wordt niet alleen in de cosmetische industrie gebruikt, maar kent ook veel medische toepassingen. Omdat Botox onder de geneesmiddelenwet valt, is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten en bijwerkingen van dit middel. Er zijn in de dertig jaar dat Botox op de markt is, geen nadelige effecten voor de gezondheid of ernstige complicaties gevonden.

Doet een behandeling met botox pijn?

Een behandeling met botox duurt slechts enkele minuten en is absoluut niet pijnlijk. Wij gebruiken speciale botox naaldjes die echt flinterdun zijn. Sommige klanten geven aan zelfs niets te voelen!

Fillers

Wat voor fillers gebruiken jullie?

De fillers van Restylane® zijn gemaakt van 100% cross linked hyaluronzuur. Cross linking is de manier waarop de moleculen van hyaluronzuur aan elkaar ‘geplakt’ zijn. Hoe hoger het aantal crosslinks, hoe steviger de gel en hoe langer het duurt voordat die afgebroken wordt. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt.

Hoe lang geeft een filler-behandeling resultaat?

Het resultaat van een filler-behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan. Voor de lippen geldt 6 tot 9 maanden wanneer er volume opgebouwd is.

Is een filler-behandeling veilig?

Omdat wij enkel werken met hyaluronzuur fillers, welke door het lichaam zelf worden afgebroken, is een behandeling zeer veilig. Niet veilige filler-behandelingen zijn behandelingen met permanente fillers. Deze fillers zorgde vaak voor ernstige complicaties en waren ook moeilijk te verwijderen. Permanente fillers zijn, gelukkig, sinds 2015 verboden.

Is een filler-behandeling pijnlijk?

Een filler-behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. De fillers die wij gebruiken bevatten lidocaïne (een verdoving) en het te behandelen gebied wordt, als nodig, extra verdoofd met een crème.

PDO Draadlift

Wat is een PDO Draadlift?

Bij een PDO draadlift wordt een gebied gelift d.m.v. speciale oplosbare hechtdraden. Hierdoor heeft een lift met draden weinig tot geen downtime. Deze speciale draden hebben allemaal kleine ‘weerhaakjes’ waardoor de huid strakgetrokken kan worden. Ook stimuleren de draden de collageen aanmaak.

Welke PDO draden gebruiken jullie?

Wij gebruiken premium PDO draden van het merk V-line® (onderdeel van Bo Medical, zij produceren ook Restylane® fillers). Om het beste resultaat te bereiken werken wij enkel met 4D, 6D of 8D PDO draden. Het cijfer geeft het aantal weerhaakjes aan.

Waarom zit er zoveel prijsverschil tussen de verschillende klinieken en de draadlift-behandelingen?

De draden die wij gebruiken zijn een stuk kostbaarder dan bijvoorbeeld een Basic, Screw of Mono draad. Hierdoor liggen behandelprijzen van klinieken zeer uiteen net zoals de resultaten. De Basic, Screw of Mono draden geven een veel minder liftend effect en zijn wel geschikt voor collageen stimulatie en om een zeer lichte lift te creëren maar niet om het resultaat van een mini-facelift te evenaren. Met onze draden wordt het maximale resultaat bereikt.

Hoe lang houdt het resultaat van een PDO Draadlift aan?

De resultaten zijn al meteen na de PDO draadlift behandeling zichtbaar. Het volledige effect ziet u na ongeveer 6 weken. De PDO-draden lossen uiteindelijk op waardoor het resultaat niet permanent is en ongeveer 12 tot 18 maanden aanhoudt. Het resultaat van het geproduceerde collageen houdt langer aan maar het natuurlijke verouderingsproces vordert natuurlijk wel verder.

Is een PDO Draadlift behandeling pijnlijk?

Een PDO draadlift behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).