EmerginC Cosmeceutical Treatment

Upgrade your skincare naar het hoogste niveau met onze exclusieve high-end EmerginC Cosmeceutical Treatment boordevol natuurlijke werkstoffen zoals vitamine C & Retinol!

Cosmeceuticals

EmerginC is een van de weinige merken die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft. EmerginC houdt niet alleen de huidconditie optimaal maar pakt ook écht huidproblemen aan zoals rimpels en lijntjes, pigmentvlekken, rosacea, couperose en zonbeschadiging. Doordat alle producten hoge concentraties werkstoffen bevatten , waarvan de werking bewezen is, zult u direct na de behandeling al verschil zien én voelen.

Ook de anti-aging behandeling geeft een geweldig resultaat. Voor thuisgebruik hebben we zelfs een serum met een ‘instant face-lift’ effect! Onze andere bijzondere serums bevatten het speciale ‘active ingredient encapsulation system’. Dit houdt in dat de actieve werkstoffen ‘gevangen’ zitten in lipide (vet) balletjes, welke vrij komen bij ieder pompje. Zo wordt de huid iedere keer weer voorzien van een verse dosis vitaminen!

Active ingredient encapsulation system

Om optimaal resultaat te bereiken en te behouden krijgt u uitgebreid thuisadvies mee. Zo gaan wij samen werken aan die ‘flawless skin’ die er ook zonder make-up prachtig uitziet.

* Alle cosmeceuticals van EmerginC zijn 100% natuurlijk, bevatten geen enkele stof (zelfs de verpakking niet) die schadelijk is voor mens of natuur én voor ieder verkocht product, plant EmerginC een boom. Zelfs de energie voor het produceren van de producten wordt d.m.v. wind opgewekt. We love nature!

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.