Disclaimer

Gebruik website www.alexbeautystudio.nl

Alex' Beautystudio, verleent u hierbij toegang tot www.alexbeautystudio.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Alex' Beautystudio behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op www.alexbeautystudio.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Alex' Beautystudio spant zich in om de inhoud van www.alexbeautystudio.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.alexbeautystudio.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Alex' Beautystudio.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.alexbeautystudio.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.alexbeautystudio.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Alex' Beautystudio nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Alex' Beautystudio. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Alex' Beautystudio, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.alexbeautystudio.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle of permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).

Routeplanner