De Kliniek

In onze privé kliniek in gezondheidscentrum Dolium staat persoonlijke aandacht centraal. De cosmetisch arts(en) zijn gespecialiseerd in (medische) botox, fillers, PDO draadliften en verschillende cosmetisch ingrepen, en realiseren hiermee natuurlijke, prachtige resultaten. De kliniek richt zich volledig op cosmetische behandelingen.

location_on

Bereikbaarheid

De injectables kliniek ligt 5 minuten van de A67 en 15 min. vanaf Eindhoven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het centrum.

Kwaliteit

Wij werken enkel met A-merken botox en fillers zoals Azzalure en Restylane. U wordt behandelt door een BIG-geregistreerd cosmetisch arts.

insert_emoticon

Betrouwbaarheid

Altijd eerlijk en betrouwbaar advies van een professional.

clean_hands

Hygiëne

Doordat er niet meer dan 2 klanten tegelijk aanwezig zijn in de kliniek, worden de hygiënerichtlijnen gewaarborgd

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een consult/controle bedraagt dit bedrag €45,00.

Alex’ Beautystudio werkt samen met BIG-geregistreerd arts(en).