Combination Brows

‘Combination Brows’ is een combinatie van de twee meest verfijnde technieken op het gebied van PMU wenkbrauwen. Hierbij wordt de 3D hairstroke techniek met de Ombre techniek gecombineerd en worden er prachtige wenkbrauwen gecreëerd met gepigmenteerde haartjes die niet van echt te onderscheiden met een poedereffect finish!

Elders geplaatste PMU gecorrigeerd.

De Behandeling

Alvorens de behandeling begint ga ik samen met u kijken welke combinatie het meest geschikt is voor u. De vorm en kleur worden altijd in overleg met u bepaald. Een behandeling duurt ongeveer vijfentwintig minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. De wenkbrauwen blijven gemiddeld een tot twee jaar mooi. Het wordt dan ook aangeraden om de wenkbrauwen eens per jaar te laten bijwerken om de vorm en kleur perfect te houden. Na ongeveer 4 weken komt u terug voor een tweede behandeling. Bij deze tweede behandeling worden de wenkbrauwen geperfectioneerd en eventueel de kleurintensiteit en de vorm aangepast.

De Combination Brows zijn ook zeer geschikt voor dames met lichte, weinig of geen wenkbrauwharen. De kleur wordt specifiek samengesteld passend bij uw natuurlijke wenkbrauwhaarkleur (die u heeft of had) en uw uiterlijke kenmerken.

** De foto's op deze pagina zijn direct na het zetten van de PMU combination brows genomen. De kleur wordt nog voor ongeveer 30 tot 40% zachter.

LET OP: De 3D hairstroke techniek is niet geschikt voor mensen met een hele vette huid of hele grove poriën op het voorhoofd. Informeer naar de andere mogelijkheden.

Prijzen

Bekijk onze tarievenlijst.

Behandelingzoeker

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke acties. Mis het niet!

Inschrijven
Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL002304422B39

+31 (0)6 50 95 61 98
[email protected]

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u een afspraak gepland staan welke door omstandigheden niet door kan gaan, dan dient u deze minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te annuleren (m.u.v. zondag).

Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij no-show brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij een permanent make-up nabehandeling bedraagt dit bedrag €45,00.