Anti-acne

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN ACNE BEHANDELINGEN EN LID VAN DE ANBOS. DIT BETEKEND DAT UW ACNE BEHANDELING VERGOED WORDT IN DE MEESTE GEVALLEN. KIJK HIERVOOR GOED UW POLIS NA.

Tijdens de intake-behandeling wordt de huid, d.m.v. een speciale lamp, goed bestudeert en wordt het type acne en de eventuele oorzaak vastgesteld. Hierna wordt er een specifiek behandelplan opgesteld. Naarmate de ernst van de acne wordt de behandelfrequentie bepaald.

De huid wordt door de speciale behandeling gekalmeerd en de ontstekingen zullen aanzienlijk verminderen. De huid verbeterende producten van Dr. Spiller zitten bomvol werkstoffen welke regulerend werken op de talgproductie en waardoor de hydro lipide barrière van huid zich zal herstellen!

Naast de behandeling krijgt u advies over hoe u zelf acne het beste aanpakt en over producten die geschikt zijn voor uw specifieke huid.

Nadat de acne verminderd of verdwenen is, kan het zijn dat er littekens zijn overgebleven. Ook hier zijn verschillende behandelmethodes voor om deze te verminderen en de algehele huidstructuur te verbeteren.

Prijzen

Anti-acne intake behandeling van +/- 60 min

Digitale huidmeting (conditie vd huid vaststellen), oppervlaktereiniging, type acne vaststellen, dieptereinining, onzuiverheden verwijderen, crème, behandelplan opstellen, thuisadvies.

€ 42.50
Intensieve anti-acne behandeling van 45 min

Digitale huidmeting (conditie vd huid vaststellen), oppervlakte reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen epileren, pustels, papels, comedonen verwijderen, reinigend masker, crème.

€ 47.50
Fruitzuren AHA 10% + € 10.00
Dermaroller + € 10.00

** Naarmate de ernst van de acne wordt de behandelfrequentie bepaald.

Adresgegevens

Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1N
5521WD Eersel

KvK: 52577317
BTW: NL215771606B01

+31 (0)6 50 95 61 98
info@alexbeautystudio.nl

* Er is voldoende parkeergelegenheid, in de parkeergarage onder het gezondheidscentrum, aanwezig. Vanuit de parkeergarage gaat u, met de trap/lift, 1 verdieping omhoog. Aan de linkerkant bevindt zich de praktijk van Alex’ Beautystudio.

Openingstijden
Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 13:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u verzekerd zijn van uw afspraak? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op om uw afspraak in te plannen.

Een afspraak annuleren/ wijzigen/ verzetten kan enkel telefonisch en minimaal *48 uur van tevoren. Zo zijn wij verzekerd dat uw annulering goed doorkomt. Annuleert u de afspraak via email, sms, Facebook of Instagram, dan wordt deze als ongelezen beschouwt en wordt er 50% in rekening gebracht. Wij zijn niet bereikbaar via Whatsapp of SMS.

* Bij niet tijdig annuleren zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Minimaal 48 uur van tevoren telefonisch annuleren; Bij het niet tijdig annuleren van een permanent make-up NABEHANDELING wordt €45.00 in rekening gebracht;
Dank voor uw begrip.

LET OP: ANNULERING VANWEGE ZIEKTE DIENT AANGETOOND TE WORDEN MET EEN VERKLARING VAN DE HUISARTS ALVORENS DEZE GELDIG IS!!!

Routeplanner